Rólam

Kiskorom óta  az Ember és az Emberi Lélek érdekel. Már az óvodában is az volt számomra a legjobb dolog, amikor beszélgetni lehetett az Élet nagy kérdéseiről. Volt amikor csak meghallgattam és volt, amikor "terápiásan vigasztaltam" a kis barátaimat. Az iskolában is így volt ez. A gimiben, amikor csak lehetett, belógtam az iskolapszichológushoz, mert nekem kevés volt a heti 4 óra pszicho fakultáció. Kíváncsi és szenvedélyes lelkemnek köszönhetően kamaszkorom óta számos gyógyító és önfejlesztő módszert, technikát megtanultam. Végül kommunikációs szakemberként 12 évig a családi vállalkozásként működő belsőépítész tervező irodánk ügyeit gondoztam.

Aztán az Élet egy óriási kanyarral más irányt mutatott. Magánéleti fordulathoz értem, ami végül elvezetett, -jobban mondva visszavezetett - a gyerekkori álmom megvalósításához.

A módszerek, amit a terápiák során használok: ThetaHealing, NLP, Byron Katie 4 kérdés módszere, EFT, vizualizációs technikák, meditációs technikák.

Jelenleg az Integrál Akadémián tanulok, másodéves hallgató vagyok Integrál Pszichológia szakon.

A magánéletemben két kis-nagy lányomat, Fannit és Jázmint nevelem, támogató és inspiratív társam, Péter egészíti ki az életem. Szabadidőmben szeretek mindenféle izgalmas, kalandos és új dolgot kipróbálni, megtapasztalni. Imádom a zenét, a designt és a művészeteket, és mindent, ami mozgás.

Ha Téged is az Élet kisebb-nagyobb kérdései foglalkoztatnak, és úgy érzed, itt az idő a Te életedben is a valódi változásra, fejlődésre, akkor gyere, mert 100% figyelem és hatékony, megoldásközpontú szemlélet vár!  Végre eljuthatsz a problémák valódi gyökeréhez, megértheted és mindet átírhatod!

Tapasztald meg Te is, hogy az Élet Öröm!

Foglalj időpontot most: +36 20 3265215 hello@heavenup.hu