Gyakran Ismételt Kérdések

Miért pont hozzád forduljak a problémámmal?

Érezni fogod, hogy mit tegyél. Ha hozzám fordulsz, 100%-ban rád figyelek, a fókuszom a problémád gyors és hatékony megoldásán van. A problémádhoz illesztem a módszert, és nem az eszközöket húzom rá a problémádra, ezért hatékonyabb és gyorsabb, mint más terápiák. A ThetaHealing rugalmasabb és oldottabb a hagyományos terápiás módszereknél, ezért többszörös erővel hat a változás. Már első alkalommal érezni fogod a pozitív változást, ami a boldogság felé vezet.

 

Mikor jelentkezzek?

Itt és most. Ha kérdésed van vagy bizonytalankodsz, hogy neked való-e ez a módszer, telefonálj vagy írj és megbeszéljük!

Halogatás helyett végre válaszd a megoldást, hogy minél előbb  megtapasztald a pozitív változást!

+36 20 3265215, hello@heavenup.hu

 

Akkor is fog működni, ha egy kicsit szkeptikus vagyok?

Igen, akkor is működni fog! Sokszor a szkeptikusság mögött a félelem és a halogatás van, és ez egy normális védelmi reakció. Ezek a falak gyorsan leomlanak. Légy nyitott, gyere és tapasztald meg, hogy van megoldás a problémádra!

 

Számít, hogy más területről korábbról már ismerlek?

Nem számít, hogy már találkoztunk korábban, hiszen te pontosan érzed, hogy kihez fordulj a problémáddal.

A titoktartás minden esetben alkalmazandó, így az semmilyen formában nem befolyásolja a terápiát. Meghatározott keretek között dolgozom, ami rád fókuszál és maximálisan tiszteletben tart.

 

Miért halogatják általában a jelentkezést az emberek?

A klasszikus orvoslásban is általában az utolsó pillanatig kivárnak az emberek, mert bíznak benne, hogy a probléma valahogy magától megoldódik.

A lelki problémákat fontossági sorrendben általában a fizikai problémák mögé helyezik, így azokkal gyakran már évek óta tartó küszködés után találnak meg. A halogatás és a szenvedés helyett az a legjobb megoldás, amikor egy hozzáértő és szimpatikus szakembertől kérnek segítséget.

 

Milyen terápiás eszközöket használsz?

Elsősorban a ThetaHealing-et alkalmazom, és a problémához igazítva NLP-vel, EFT-vel és különböző vizualizációs, meditációs és mindfulness technikákkal teszem személyre szabottá a tanácsadást.

 

Mik a leggyakoribb problémák, amiket sikeresen megoldottál?

A leggyakrabban ezekkel a problémákkal jönnek el hozzám: "napi mókuskerék" állapot,  "valami régóta nincs rendben",  "boldogtalan vagyok", "nem találom az életben örömet", "válok, és az egész életem felborult"

Sokan párkapcsolati problémában kérnek segítséget. Vannak, akiket a szakítás, a válás, az elengedés témaköre nyomaszt már régóta, mire hozzám jönnek. Gyakoriak a munkával, karrierrel kapcsolatos kérdések és a stressz problémaköre. Van, akinek a különböző szerepeikben való elakadásokkal (pl. szülői, anyai, női szerep), a családdal, ősökkel kapcsolatos régi, fel nem dolgozott problémák okoznak gondot.

Gyakori, hogy konkrét fizikai betegségek gyógyításában kérnek segítséget. Ezek lehetnek étkezési, emésztőszervi, szexuális és egyéb problémák. A diagnosztizált és a megmagyarázhatatlan testi fájdalmak, betegségek gyógyításával is foglalkozom.

Lelki, testi és szellemi problémák esetében egyaránt sikeres megoldás Gyerekek, kamaszok és felnőttek számára is gyorsan és hatékonyan segít.

A kliensek véleményeit itt olvashatod: http://www.heavenup.hu/velemenyek

 

 

Hogyan történik egy találkozás?

Első alkalommal megbeszéljük a találkozók idejét, helyét, javasolt időtartamát és költségeit, a lemondási feltételeket és a konzultációk közötti kapcsolattartás lehetőségeit. Minden, ami kettőnk között a konzultáció során elhangzik, bizalmas információ és titoktartási kötelezettség vonatkozik rá.

A folyamat mindig teljesen egyénre szabott. A beszélgetés során általában egy rövid meditációval kezdünk és kapcsolódunk a théta agyhullámra. Ebben az energia térben történik maga a munka, a változás, a gyógyulás. Megkeressük a probléma mélyen lévő gyökerét. Feltárjuk a tudatalattiban mélyen elraktározott hiedelmeket, hitrendszereket, amelyek a problémát, blokkot okozzák. Az itt őrzött negatív, gátló gondolatokat töröljük és helyükbe új, pozitív érzéseket és információkat töltünk be.

A folyamat azonnal érezhető megoldással jár lelki, fizikai és energetikai szinten. Már a konzultáció alatt és az utána lévő napokban dinamikusan elindul az igazi átalakulás.

 

Mennyibe kerül egy alkalom?

Alkalmanként 15.000 Ft / 90 perc

Minden hétfő Happy Monday, vagyis10.000 Ft / 90 perc, hogy még jobban induljon a heted!

 

Milyen hosszú és hány alkalom egy terápia?

Az egyéni konzultáció alkalmanként 90 perc. Általában 4-8 alkalmat javaslok az egyéni terápiák esetében.Ezt az első alkalommal a probléma ismeretében közösen megbeszéljük és rugalmasan kezeljük.

 

Miben más, ha a hozzád járok terápiára?

Nagy lépés, amikor elszánod magad arra, hogy szembenézz a problémáddal. Te pontosan érzed, tudod, hogy ki a számodra szimpatikus, szakértő és hozzád passzoló szakember, hogy kiben bízol, kivel akarod megosztani a legbelsőbb problémáidat. Ha hozzám jössz terápiára, egyéni megoldást és figyelmet kapsz. A bizalmi légkör, a maximális figyelem, a személyközpontú módszer és az őszinteség terében gyors és hatékony lesz a fejlődésed, gyógyulásod.

Amikor pl.hetente vagy kéthetente jössz, akkor igény szerint biztosítom az alkalmak fix időpontját számodra. (pl. keddenként 11:00 óra lesz a te állandó időpontod). A konzultációk között korlátlan és ingyenes támogatást adok, vagyis online megkereshetsz és garantálom, hogy 12 órán belül válaszolok.

 

 

Hogyan kaphatok bővebb és testre szabottabb információt?

Keress bátran e-mailben és mobilon most :

hello@heavenup.hu és +36 20 3265215Párokkal, párkapcsolati problémákkal is foglalkozol?

Igen, persze. Ez az egyik leggyakoribb probléma, - az elengedés, a megbocsájtás, a válás, az elválás - amivel megkeresnek. Átütő erejű változást lehet elérni, abban az esetben is, ha van kapcsolatod, és mégsem vagy boldog, és akkor is, ha nincs párod, és az a problémád.

Ha kapcsolatban élsz, gyere egyéni terápiára vagy a pároddal együtt.

 

Milyen feltételekkel tudok módosítani az időpontomon?

A konzultáció időpontja előtt 48 órával ingyenes, azon belül a konzultációs díj 100%-a fizetendő.

 

Milyen módszerekben, technikákban vagy jártas?

Kamaszkorom óta számos módszert technikát tanultam és alkalmazok: Agykontroll, EFT, NLP, integrál pszichológia eszköztára, jóga, vizualizációs, meditációs és mindfulness technikákat

Jelenleg pszichológiát tanulok az Integrál Akadémián, másodéves Integrál Pszichológia szakos hallgató vagyok.

Az elméleti és a gyakorlati terápiás tapasztalataimat folyamatosan bővítem, fejlesztem.

Foglalj időpontot most!