Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor jelentkezzek?

Itt és most. Ha van kérdésed, problémád, telefonálj vagy írj és megbeszéljük,  így a Számodra legmegfelelőbb fejlődési tervet tudom kialakítani.

Halogatás helyett inkább válaszd a megoldást, hogy minél előbb induljon a fejlődés, gyógyulás!

 

Akkor is fog működni a dolog, ha egy kicsit szkeptikus vagyok?

Igen! Gyere és tapasztald meg! Sokszor a félelem és a halogatás a legnagyobb gátja a változásnak. Szóval ha szkeptikus vagy, az egy normális védelmi reakció.

Igazából egy dolog a fontos, hogy légy nyitott és akard a pozitív változást!

 

Számít, hogy valahonnan korábbról már ismerlek?

Nem számít! Sokszor még gyorsíthat is a folyamaton, a megnyíláson.

A terápiás titoktartás minden esetben alkalmazandó, így az semmilyen formában nem befolyásolja a terápiát. Meghatározott keretek között dolgozunk. ami támogatja a közös munkát és maximálisan tiszteletben tartja a személyes teret.

 

Miért és hogyan lehet hatékonyabb az ismert módszereknél?

Mindig célzottan, egyénre szabottan támogatom, kísérem a klienseimet. A problémához illesztem a módszert, az eszközt, és nem az eszközöket húzom rá minden problémára, ezért hatékonyabb és gyorsabb.

A konzultáció menete sokkal oldottabb, mint a hagyományos módszerek esetében, ezért többszörös erővel hat a változás. A felszabadult, örömteli gyógyulásban és fejlődésben hiszek. Már első alkalommal, az első gyors eredmények azonnal hitet adnak a kliensnek, mert az energia az élet igenlés, az életöröm felé vezet.

 

Miért halogatják általában a jelentkezést az emberek?

A klasszikus orvoslásban is általában az utolsó pillanatig kivár az ember, amikor már nagyon rossz, nagyon fáj, mert bízik benne, hogy a probléma valahogy magától megoldódik.

A lelki problémákat fontossági sorrendben általában a fizikai problémák mögé helyezik az emberek, így azokkal gyakran már évek óta tartó küszködés után jönnek. A halogatás és a szenvedés helyett a valódi megoldás az, amikor egy szakembertől segítséget kérünk.

Sokszor el sem hisszük, hogy megtörténhet a változás, és egy apró lépés is mekkora pozitív változást tud beindítani. Pedig ... a szándék, a nyitottság már fél siker a gyógyulás, fejlődés felé!

 

Milyen terápiás eszközöket használ a HeavenUp?

Elsősorban a ThetaHealing-et alkalmazom, és a problémától függően kombinálom az NLP,  az EFT, és különböző vizualizációs, meditációs és mindfullness technikákkal.


 

Mik a leggyakoribb problémák, amiket sikeresen megoldottál?

Lelki, testi és szellemi problémák esetében egyaránt sikeres megoldás nyújt a HeavenUp eszköztára. Gyerekek, kamaszok és felnőttek számára is gyorsan és hatékonyan segít.

A leggyakoribb probléma, hogy az ember önmagával nincs összhangban, egyensúlyban. Ez igen sokféle formában megjelenthet. Általában mindig van egy konkrét probléma, amivel a kliensek megkeresnek. Ennek keressük meg a gyökerét, a valódi okát, a kiinduló pontját. Ez lehet egy helyzetben való elakadás, belefáradás az élet hétköznapi menetébe, a "napi mókuskerék" állapot, a "valami régóta nincs rendben", a "boldogtalan vagyok, nehéz az életben örömet találnom" problémaköre.

Nagyon sokan párkapcsolati problémában kérnek segítséget. Vannak, akiket a szakítás, az elválás, az elengedés témaköre nyomaszt már régóta, mire hozzám jönnek. Gyakoriak a munkával, karrierrel, munkahellyel kapcsolatos stressz problémák.

Van, akinek a különböző szerepeikben való elakadásokkal (pl. szülői, anyai, női szerep), a családdal, ősökkel kapcsolatos régi, fel nem dolgozott problémák okoznak gondot. 

Gyakori, hogy konkrét fizikai betegségek gyógyításában kérnek segítséget.  Ezek lehetnek étkezési, emésztőszervi, alvási és szexuális problémák. A diagnosztizált és a megmagyarázhatatlan testi fájdalmak, betegségek esetében is megoldást tud adni.

 

 

 

Hogyan működik a kezelés?

A konzultáció terápiás keretek között történik, amin belül mindig rugalmasan haladunk a Te tempódban, a folyamatod és célod sikeressége érdekében.

A folyamat mindig teljesen egyénre szabott. A beszélgetés során általában egy rövid meditációval kapcsolódunk a théta agyhullámra. Ebben a nyugodt, tiszta térben történik maga a munka, a változás, a gyógyulás. Megkeressük és feltárjuk a probléma mélyen lévő gyökerét. A probléma lehet egy konkrét fizikai betegség, akár lelki elakadás, megoldatlan, fájdalmas teher. Megkeressük a tudatalattiban mélyen elraktározott hiedelmeket, hitrendszereket, amelyek a problémát, blokkot okozzák a testünkben, lelkünkben. Az itt „őrzött” negatív, gátló gondolatokat töröljük és helyébe új, pozitív érzéseket és információkat töltünk be.

A folyamat mindig érezhető kikönnyüléssel jár lelki, fizikai és energetikai szinten is. Így a HeavenUp eszköztára és módszereinek kombinációja gyorsabb és hatékonyabb megoldást adhat, mint a hagyományos terápiák.

 

Mennyibe kerül egy alkalom?

A konzultáció díja 15.000 Ft / 90 perc.

Ha először jössz és hétfői időpontra foglalsz, akkor az első alkalom 9.000 Ft / 90 perc.

 

Milyen hosszú és hány alkalom egy terápia?

Az egyéni konzultáció alkalmanként 90 perc, ami sokkal több lehetőséget adhat és hatékonyabb, mint egy hagyományos 45-60 perces terápiás ülés.

Teljesen egyedi, személyre szabott minden egyes konzultáció menete, így az is, hogy kinek hány alkalmat javaslok. Ezt az első alkalommal, a keretek tisztázásakor közösen megbeszéljük és mindig rugalmasan kezeljük.

 

Miben más, ha a ide járok terápiára?

Sokkal személyközpontúbb és támogatóbb, mint amit egy hagyományos terápia nyújthat. Amikor terápiára jössz, pl.hetente vagy kéthetente, akkor biztosítom az alkalmak fix időpontját Számodra. (pl. keddenként 11:00 óra lesz a Te állandó időpontod).

A konzultációk között korlátlan és ingyenes támogatást adok, vagyis online megkereshetsz és garantálom, hogy 1-2 órán belül válaszolok. (e-mail, messenger, mobil).

 

 

Hogyan kaphatok bővebb és testre szabottabb információt?

Keress bátran e-mailben és mobilon :

hello@heavenup.hu és +36 20 3265215Párokkal, párkapcsolati problémákkal is foglalkozol?

Igen, persze. Ez az egyik leggyakoribb probléma mostanában, - az elengedés, a megbocsájtás, az elválás- amivel megkeresnek. Egyéni terápiában nagyon gyors változást lehet elérni, abban az esetben is, ha van kapcsolatod, de nem OK, és akkor is, ha nincs párod, és az a problémád.

Azt javaslom, hogy ha kapcsolatban vagy, akkor gyere el először Te, majd külön a párod, így tudunk párhuzamosan dolgozni a folyamatokon.

Ha valaki a párjával együtt szeretne jönni, abban az esetben párterapeutát javaslok, több kiváló szakembert is tudok ajánlani.

 

Milyen feltételekkel tudok módosítani az időpontomon?

A konzultáció időpontja előtt 48 órával ingyenes, azon belül a konzultációs díj 50%-a fizetendő.

 

Függőségeket, szenvedélybetegségeket is kezelsz?

Igen, kezelek, a betegség típusától függően. Egyszerre támogatom testi, lelki és szellemi szinten is a gyógyulási folyamatot. Ennek menetét az első személyes találkozás alkalmával tudjuk megbeszélni, átbeszélni. Ilyen esetekben a pontos diagnosztika és kezelés ismeretében sikeresen tudja a ThetaHealing támogatni a gyógyulás folyamatát. Vannak olyan esetek, állapotok, ami orvosi beavatkozást is igényelhet, ilyenkor fontos, hogy a kezelőorvossal konzultálva közösen alakítjuk ki a terápia menetrendjét.

 

Mi az integrál pszichológia és miért tanulod?

Az integrál pszichológia a pszichológia legújabb és egyben a legdinamikusabb és legátfogóbb pszichológiai rendszere, ami magában foglalja az eddigi összes, a világról alkotott pszichológiai, társadalomtudományi, filozófiai, vallási és spirituális ismereteket. Lényege, hogy teljes és összefüggő egészként nézi, vizsgálja és támogatja az ember fejlődését és gyógyulását és holisztikusan nézve az egész világot.

Jelenleg az Integrál Akadémia másodéves integrál pszichológia szakos hallgatója vagyok, Integrál Tanácsadó képzésen veszek részt..

 

 

 

 

 

Foglalj időpontot most!