Szia hétfő, szia Theta!

  • 2018-04-23

Szia! Neked hogy indul a heted? Milyen hangulatban ébredtél és hogyan mentél dolgozni? Mindezt azért kérdezem, mert azt tapasztalom, hogy sokaknak van problémája a hétfővel. Vagy nem a hétfővel? Valójában valami mással? Lehet, hogy épp szomorú, dühös, vagy félelemmel teli az életed. Ezért arra gondoltam, hogy megosztom veled, hogy mi is az, amiben a ThetaHealing és az egyéni, személyre szabott terápia segíteni tud neked.

Tudtad, hogy a mindennapi életben az agyunk 10%-os tudatos részével működünk? Valójában a 90% is dolgozik, működtet. Ezt hétköznapi szinten nem, vagy csak kevéssé ismerjük. A hatása viszont óriási, ugyanis itt tároljuk az összes eddigi mintát, beidegződést, és ezek a mindennapi életünk mozgatórugói, az elakadások és a problémák helye. Azért alkalmazom a ThetaHealing-et, mert a módszer segítségével hatékony a hozzáférés a tudatalattihoz és gyorsan oldja a blokkokat. Tartós változást hoz az életedbe. Hogy miért? Mert a ThetaHealing által alkalmazott Théta az az állapot, amikor az agyhullám egy alacsony, 4-7 Hz közötti frekvencia tartományba kerül. Ez az ismert Alfa szintnél mélyebb szint. Az agy számára ez ismert, közvetlenül az elalvás és az ébredés előtt van ezen a rezgésen. Ekkor szabadon hozzáférünk a nem-tudatos, vagyis a tudatalatti tartományához. Ez a ThetaHealing módszerének az alapja.

Érdemes tehát a dolgok mélyére nézni és megismerni a tudatalattit, vagyis a 90%-ot. Ugyanis a megoldás a hitrendszerekben van. A tanácsadás során megkeressük és feltárjuk a blokkot okozó negatív hitrendszereket és átírjuk új, pozitív érzésekre és gondolatokra.

A folyamat azonnali pozitív változást hoz lelki, fizikai és energetikai szinten is. Már néhány nap alatt tapasztalni fogod az életed minden területén, a közvetlen és a tágabb környezetben egyaránt!

Utazzunk az ismeretlenbe! Fedezzük fel, hogy Téged mik mozgatnak az életedben! Ez egy érdekes és kalandos élmény, amely során a legkülönlegesebb ajándék lesz a Tiéd.  Végre megértheted és elfogadhatod önmagad és a világot. Fedezd fel a még nem ismert részeidet! Nézz a dolgaid mélyére!

Légy bátor, és így egy páratlan élményt fogsz megtapasztalni!

Mikor jelentkezz? Itt és most. A szkeptikusság és a halogatás mögött legtöbbször félelem van. Ez normális reakció, de egyben csapda is, mert pont ez a működés, ami blokkolja a változást. Te abban maradsz, amit megszoktál, amit ismersz, még akkor is, ha tudod, hogy az rossz neked?

Gyere, adj egy lehetőséget magadnak és próbáld ki! Hétfőn egész nap kedvezményesen jöhetsz, hogy még jobban induljon a heted!

További infóért hívj és írj bátran: +3620 3265 215 hello@heavenup.hu

Szia hétfő! Várlak!

Foglalj időpontot most!